Corona vi har gang i aktiviteterne

Firmaidrættens aktiviteter er stadig i gang.

Firmaidrætten har tilpasset sine aktiviteter, så de til enhver tid overholder Corona-retningslinjerne fra myndighederne af.

Kulturministeriet anbefaler, at idrætsforeninger aflyser deres indendørs idrætsaktiviteter indtil den 5. januar, hvor børnene forventes tilbage i skole.

Fredag den 17. december meldte Kulturministeriet en række corona-restriktioner og anbefalinger ud, som også berører idrætten.

Ministeriet kommer blandt andet med en opfordring om, at idrætsforeningerne aflyser deres indendørs aktiviteter (ikke udendørs) i juleferien. Det vil sige fra søndag den 19. december klokken 08.00 og indtil den 5. januar, hvor planen er, at børnene igen begynder i skole.

FIRMAIDRÆTTEN følger disse anbefainger, alle indendørsaktiviteter er aflyst indtil 5. januar

Restriktioner og krav

Ud over anbefalingen om aflysning af indendørs idrætsaktiviteter, så er der også kommet to konkrete restriktioner, som rammer idrætten:

- Eliteidrætten kan stadig fortsætte, men nu uden tilskuere på lægterne. Denne restriktion gælder ligeledes fra søndag morgen, men løber frem til den 17. januar.

- Der er krav om, at alle over 12 år bærer mundbind eller visir, når de opholder sig på en idrætsfacilitet som idrætshaller, træningscentre og svømmehaller. Dette gælder også frem til den 17. januar. De endelige retningslinjer er ikke udarbejdet, men Firmaidrætten antager, at der kommer til at gælde de samme retningslinjer som sidst, da der var krav om brug af mundbind, hvor udøvere, instruktører mv. var undtaget.

SST_Corona_A4_print V2
Mundbind
Kontakt

Ib Østergaard
Mobil 40 19 58 76 - send mail